Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Filmi dokumentar “Turneu i basketbollit në Sokollanë”

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari i Komunës, Maksim Dimitrievski, sot realizoi takim me legjendat e sportit Mirosllav Damjanoviq, Nemanja Gjukiq, Jelica Kaliniq, Kristo Gjorçevski, Basil Tupurkovski, Zoran Temellkovski, Pezho Llazetiq, Domlevski, Mirosllav Llallevski, dhe Mice Ivanovski të cilët qëndruan në qytetin tonë, me rastin e promovimit të filmbit dikumentar “Turneu u baskebtollit në Sokollanë”. Pas takimit së bashku morën pjesë në promovimin e filmit të pestë për Sokollanën, nga gazetari sportiv marijan Stoshevski, që u mbajt në Shtëpinë e Zjetarëve. Filmi për turnetë e basketbollit është specifik, pasi në të aktorët i rrfejnë pjesëmarrjet e tyre në “Sokollanë”, simbol i frymës sportive të Kumanovës.

 

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст