Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ftesë për parashtrim të ofertave për ekskursionet e nxënësve – SHFK “Braqa Ribar”

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Në bazë të nenit 17, 18 dhe 19 të Rregullores për mënyrën e realizimit të ekskursioneve të nxënësve dhe aktiviteteve të tjera të lira në shkollat fillore, SHFK “Braqa Ribar” – f. Tabanoc, Kumanovë, publikon

 

SHPALLE PUBLIKE

për mbledhjen e ofertave për organizim të ekskursioneve të nxënësve gjatë vitit shkollor 2017/2018

 

  1. Realizim të ekskursionit njëditor nëpër Maqedoninë Lindore, deri në Dojran, me vizita tjera përgjatë rrugës, për nxënësit e kl. VI, më 4 dhe 5 qershor 2018.
  2. Realizim të ekskursionit treditor nëpër Maqedoninë Perëndimore, për nxënësit e kl. IX – të, deri në Ohër me vizita të tjera përgjatë rrugës, 21, 22 dhe 23 maj 2018.
  3. Vikend njëditor në lokalitetin Pelincë.

 

Shpallja zgjatë pesë ditë nga dita e shpalljes së saj.

Subjektet e interesuar juridik, dokumentacionin tenderues mund ta marrin në arkivin e shkollën, çdo ditë pune prej orës 08:00 – 12:00, dhe t’i parashtrojnë ofertat e tyre në SHFK “Braqa Ribar” – f. Tabanoc, Kumanovë, me shenjën: për Komisionin për mbledhje të ofertave për ekskursione.

Kontakt tel.: 031 467 333                                                                                   SHFK “Braqa Ribar” – f. Tabanoc

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст