Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Gjashtëdhjetë vjetori i ekzistimit të Kopshtit “Angell Shajçe”

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

 

Kopshti “Angell Shajçe” shënoi 60 Vjetorin e ekzistimit. Me këtë rast, nën moton “Udhëtojmë nëpër kohë, dhe shënojmë ditëlindjen”, në palestrën e sportit u mbajt një shfaqe e madhe, ku morën pjesë rreth 450 fëmijë. Fjalë rasti në këtë manifestim mbajti edhe Kryetari i Komunës Maksim Dimitrievski.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст