Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Градоначалникот на Општина Куманово оствари средба со грчката амбасадорка

Претставници од Амбасада на Република Грција во РС Македонија, денеска беа во прва официјална посета на Општина Куманово.
Градоначалникот Максим Димитриевски имаше работен состанок со амбасадорката Н.Е. Софиа Филипиду и секретарот Димитриос Псиахас.
Во пригодна атмосфера се потенцираа досегашните искуства и активности меѓу двете држави. Се разговараше и за актуелните општествени теми од повеќе сфери, со цел да се создадат услови за идна соработка која би била значајна за граѓаните на Општината.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст