Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Hapet Qendra e Rinisë në Kumanovë

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari i Komunës së Kumanovës Dimitrievski së bashku me Kryeministrin e RMV-së, Zoran Zaev, drejtorin e ARS-së, Naumçe Mojsoski, punëtorë dhe aktivistë rinorë, zyrtarisht hapën Qendrën e Rinisë në Kumanovë. Qendra, e cila është e para në vend sipas Ligjit për pjesëmarrjen e të rinjve, politikat rinore dhe qendrat rinore, është hapësirë ​​e përshtatshme dhe e sigurt, ku mbështetja sistematike për zhvillimin personal të të rinjve dhe përfshirjen e tyre aktive në jetën e komunitetit, do të zbatohet përmes arsimit joformal, pjesëmarrjes në argëtim dhe aktiviteteve vullnetare të organizuar nga dhe për të rinjtë, mentorim, informim. Kryetari Dimitrievski falënderoi Qeverinë e RMV – së dhe Agjencinë për Rini dhe Sport për bashkëpunimin dhe mbështetjen, të cilat dhanë kontribut për Qendrën, duke siguruar pajisje pune për të rinjtë dhe aktivistët.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст