Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Kampionati shtetëror dimëror i notit

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Gjatë këtij uikendi (03.03.2018 dhe 04.03.2018) qyteti i Kumanovës për herë të parë do të jetë nikoqir i Kampionatit shtetëror dimëror të notit, që do të mbahet në Pishinën e mbyllur të qytetit. Organizator i kësaj ngjarjeje është Federata e notit në Maqedoni, në bashkëpunim me Komunën e Kumanovës dhe Klubin e notit “Akva”.  Në këtë kampionat janë të ftuar të gjithë klubet e notit nga vendi që të marrin pjesë në gara, në këto kategori: pionierë më të rinj, pionierë më të rritur, kadetë dhe kadete, të rinj dhe të reja dhe seniorë dhe seniore. Në hapjen solemne,  të Shtunën (03.03.2018) në ora 17:15, fjalë rasti do të mbajë edhe Kryetari i Komunës Maksim Dimitrievski.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст