Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Kampionati shtetëror në atletikë

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Federata e Sportit Shkollor të Maqedonisë, përmes Lidhjes komunale të sporteve në Kumanovë, sot në poligonin e atletikës për shkollat fillore. Më të suksesshmëve Kryetari Maksim Dimitrievski u ndau diploma dhe medalje.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст