Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Këshilli lokal – ekonomik social (KLES) dhe Organizata Humanitare Rahmeti shpërndanë mish kurbani për familjet e rrezikuara sociale

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Me rastin e “Bajramit të Kurbanit” anëtarët e Këshillit lokal – ekonomik social (KLES), në bashkëpunim me Organizatën Humanitare “Rahmeti” shpërndanë pako me mish të freskët kurbani për familjet e rrezikuara sociale të të gjitha bashkësive etnike në Kumanovë.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст