Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Kryetari Dimitrievski për vizitë në Sarajevë

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari Maksim Dimitrievski sot po viziton qytetin e Sarajevës (BeH), ku u takua me nënkryetarin e këtij qyteti, z. Milan Triviq. Në takim u diskutua për asamblenë e tridhjetë të ardhshme të Asociacionit të Qyteteve bartës të porosisë për paqe, ku të dy qytetet janë gjithashtu anëtarë, dhe këtë vit duhet të mbahen pikërisht në Sarajevë. Gjithashtu, në takim u diskutoi gjithashtu edhe për fillimin e bashkëpunimit të mundshëm me një nga komunat në Sarajevë me qëllim të rritjes së bashkëpunimit të ndërsjelltë në disa fusha.

Komuna e Kumanovës ishte nikoqir i këtij Asociacioni në vitin 2015, kurse asambleja e fundit e përgjithshme u mbajt në Volgograd (Rusi) ku u diskutua tema paqa dhe marrëdhëniet partnere të qytetevde bartës të porosisë për paqe.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст