Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Kumanova fillon me metodën e aerosolizimit për zvogëlimin e ndotjes së ajrit

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Udhëheqësi i Sektorit për mbikëqyrje inspektuese – Inspektoratit, Boban Bojkovski, në kofenrencë për mediat i prezantoi masat që do t’i ndërmerr Komuna e Kumanovës për zvogëlim të ndotjes së ajrit. Komuna e Kumanovës, që nga nesër fillon me metodën e aero solizimit të rrugëve, përforcim të kontrollit së bashku me Sektorin e punëve të brendshme, larjen më të shpeshtë të rrugëve dhe fushatë edukative me video klipe. Apelojmë te të gjithë qytetarët ta ruajnë mjedisin jetësor, e nëse kanë materiale (video, fotografi) në lidhje me ndotjen e mjedisit jetësor, mund t’i dërgojnë në e-mailin zyrtar të Sektorit për mbikëqyrje inspektuese – Inspektoratit të Komunës së Kumanovës – [email protected].

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст