Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Lëvizja “Mos u bëni mbeturina” në takim te Kryetari i Komunës

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Sot kryetari i Komunës Maksim Dimitrievski zhvilloi një takim me aktivistët e Nismës së Qytetarëve “Mos u bëni mbeturina”, përfaqësues të kompanisë Pakomak – Shoqëri për menaxhimit të mbeturinave të paketuara, përfaqësuesit e qumështores “Buçen Kozjak” dhe NP “Pastrimi dhe gjelbërimi”. Në takim u shkëmbyen ide se si të gjitha institucionet mund të kontribuojnë për një qytet më të pastër. Gjithashtu u diskutua edhe për aktivitetet e ardhshme të kësaj nisme qytetare, në cilën pjesë mund të përfshihen vetë institucionet. Në të ardhmen është planifikuar një plan operacional veprimi, kurse aktivistët mbetet të veprojnë si një grup joformal civil me ndihmën e institucioneve, secila me domenin e vet. Qytetarët do të informohen me kohë për të gjitha aktivitetet e ardhshme.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст