Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Mbahet mbledhja e Shtabit Rajonal të Krizës

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Sot në ambientet e Kryqit të Kuq Kumanovë u mbajt një mbledhje pune e Shtabit Rajonal të Krizave, për masat dhe aktivitetet për parandalimin e përhapjes së COVID-19 (koronavirus – it). Në mbledhje morën pjesë Kryetari i Komunës së Kumanovës Dimitrievski dhe Sekretari i Komunës Stoshevska. U potencua bashkërendimi ndërmjet shtabev ekomunale të krizës dhe shtabit rajonal, të gjitha institucioneve shtetërore dhe publike dhe u prezantua plani i veprimit për trajtimin e situatave të tilla dhe masat dhe aktivitetet specifike.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст