Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Mbahet takimi ndërkombëtar tradicional i pensionistëve

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Shoqata e Pensionistëve “Kumanova” – Kumanovë, në Qendrën Mmoriale KAÇKM në Pelincë, organizoi Eko – hepeningun, që mbahet çdo vit tradicionalisht. Në këtë takim mbajtën fjalim Kryetari i Komunës, Maksim Dimitrievski dhe kryetarët e SHP “Kumanova” dhe LSHPM.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст