Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Mbahet trajnim për arsimim evropian në kuadër të programit Erazmus +

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari i Komunës, Maksim Dimitrievski, ishte i pranishëm në trajnimin për arsimim evropian, pjesë e projektit “BEST” nga programi Erazmus +, partneritet strategjik për inovacione dhe këmbim të praktikave të mira. Trajnimi është mbajtur nga SHFK “Toli Zordumis”, Shoata Qendra Regjionale e Personave me Pengesa Intelektuale “Poraka Nasha” dhe SHMKP “Kiro Burnaz”, në mbështetje të Komisionit Evropian dhe Agjencia Kombëtare Franceze.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст