Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Mbledhje e shtabit komunal për mbrojtje dhe shpëtim

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Sot, në mbledhjen e Shtabit Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim në Kumanovë, morën pjesë kryeministri Oliver Spasovski, zëvenës kryeministri Bujar Osmani, ministri i shëndetësisë Venko Filipçe dhe ministri i arsimit Arbër Ademi.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст