Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ministri Allagjozovski viziton Komunën e Kumanovës

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Komunën e Kumanovës e vizitoi ministri i kulturës Robert Allagjozovski. Së bashku me Kryetarin e Komunës Maksim Dimitrievski ata i vizituan monumentet kulturore që janë nën kompetencë të shtetit – Përmendoren Kosturnica, Shtëpinë përmendore të Heroit Kombëtar Kristijan Todorovski Karposh, Kompleksin kishtar “Shën Nikolla”, Përmendoren e Revolucionit në qendër të qytetit, Shtëpinë e Jordan Dane Cekov – it, Përmendoren Kosturnica dhe Xhaminë.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст