Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Në përmendoren Kosturnica shënohet 11 Tetori

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Me vënien e luleve të freskëta, në përmendoren Kosturnica, u shënia Dita e Kryengritjes “11 Tetori”. Para të pranishmëve fjalë rasti mbajti Kryeministri i vendit, Zoran Zaev.
Luftëtarët e rënë u nderuan nga një numër i madh i delegacioneve të udhëhequr nga Lidhja e veteranëve të luftës, Kryetari i Komunës së Kumanovës, Komunës së Prilepit Ilija Jovanovski, delegacione nga Kuvendi i RM, ARM, MPB, përfaqësues të institucioneve të tjera, parti politike dhe shoqata të qytetarëve.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст