Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Një delegacion i Komunës së Kumanovës në Gornji Milanovac

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Një delegacion i Komunës së Kumanovës, gjatë këtyre ditëve, është në vizitë zyrtare në Komunën Gornji Milanovac, me rastin e shënimit të Ditës së qytetir, 203 vite nga Kryengritja e Takovës dhe 165 vite nga themelimi i qytetit. Delegacionin e kryeson Kryetarja e Këshillit të Komunës së Kumanovës, Atina Murgashanska, e cili solemnisht u pranua te kryetari i Komunës, ku mori pjesë edhe në Mbledhjen Solemne të Këshillit të Komunës dhe vuri kororë lulesh në përmendoren “Takovski Grm”.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст