Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Një delegacion nga Bosilevgradi e viziton Komunën e Kumanovës

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Për herë të parë, zyrtarisht, Komunën e Kumanovës e vizitoi Kryetari i Komunës së Bosilevgradit – Serbi, Vlladimir Zahariev. Në këtë takim u bisedua për projektet e përbashkëta në sferën e kulturës, si dhe për zgjerimin e bashkëpunimit të mëtutjeshëm.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст