Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

NJOFTIM për marketet kujdestar, që punojnë gjatë kohës së orës policore në Kumanovë

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Në bazë të Kërkesës së Shtabit Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim dhe rekomandimeve të Qeverisë së Republikës së maqedonisë së Veriut, Ju njoftojmë se gjatë orës policore gjithëditore në Kumanovë, për markete kujdestar për blerje dhe dërgim të gjërave të nevojshme janë paraqitur:

– Acido Kom markete 078311077 dhe 078352669

-Qoshar SHPKNJP Kumanovë 078258607 dhe 078258708

-Elida 031419521

– Jahi Market SHPKNJP, f. Çerkez 070467311

-DTGMU Tineks – MT SHPKNJP Shkup 071340742, 071340963, 070358500, 072256100, 071285386, 070299507

-Market Maksi Dom, rr. “Boshko Buha” 2А, telefonat: 031 412758 dhe 072 272337

Informata më në detaje rreth blerjes dhe dërgesës do t’u japin vetë firmat.

Të gjitha firmat tjera, që janë të gatshëm dhe shprehin dëshirë që të kyçen në këtë aksion, i ftojmë të na kontaktojnë në e-mail info@kumanovo.gov.mk dhe numrin e telefonit 078/365-061, që t’i koordinojmë aktivitetet e mëtutjeshme në lidhje me këtë aksion.

Ju faleminderit!

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст