Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Njoftim – prokurimi publik

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Ju njoftojmë se Njësia e prokurimit publik ka publikuar shpalljen nr. 15/2018 me kërkesë për mbledhje të ofertave në faqen elektronike FEPP https://www.e-nabavki.gov.mk për Shërbime dezinsektuese (larvicide) dhe deraitizuese në territorin e Komunës së Kumanovës.

Më në detaje mund të informohen në këtë link! 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст