Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Njoftim – prokurimi publik

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Të nderuar,

Ju njoftojmë se Njësia e prokurimit publik ka publikuar shpalljen nr. 24/2018 me kërkesë për mbledhje të ofertave në  faqen elektronike FEPP https://www.e-nabavki.gov.mk për Përgatitje të projektit themelor për marrje të e – lejes për përgatitje të dokumentacionit teknik për kanalizimin fekal për dy fshatra me kyçje individuale, edhe atë: f. Umin Doll, f. Novo Sellë dhe stacioni spastrues për trajtim të ujrave të zeza në Komunën e Kumanovës.

Më në detaje mund të informoheni në këtë LINK.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст