Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Njoftim – prokurimi publik

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Të nderuar,

Ju njoftojmë se Njësia e prokurimit publik ka publikuar shpalljen nr. 25/2018 me procedurë të hapur në faqen elektronike të SEPP https://www.e-nabavki.gov.mk për riparim të sheshit të qytetit “Marshall Tito” dhe fontanave në Komunën e Kumanovës.

Informata më të hollësishme mund të gjeni në këtë link.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст