Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Njoftim – prokurimi publik

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Të nderuar,

Ju njoftojmë se Njësia e prokurimit publik ka publikuar shpalljen nr. 04/2018 me kërkesë për mbledhje të ofertave në faqen elektronike të FEPP https://www.e-nabavki.gov.mk për Ndërtim të kanalizimit atmosferik në rr. “2” dhe rr. “4” rreth pishinës së mbyllur, kanalit akumulues dhe shtegut të këmbësorëve në Komunën e Kumanovës.
Më në detaje mund të informoheni në këtë  link.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст