Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Njoftim – prokurimi publik

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Të nderuar,

Ju njoftojmë se Seksioni i prokurimit publik ka publikuar shpalljen nr. 002/2018 me kërkesë për mbledhje të ofertave përmes faqes elektronike FEPP https://www.e-nabavki.gov.mk për Vendosjen dhe mirëmbajtjen – pastrimin e toaleteve të lëvizshëm në lokacione të ndryshme në Kumanovë.
Më në detaje mund të informoheni në këtë link.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст