Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Nxënës nga Franca viziton Komunën e Kumanovës

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Sot në Komunën e Kumanovës, Kryetari Maksim Dimitrievski, realizoi që takim me maturantët nga Dulen – i (Francë) që po qëndrojnë në familjet e maturantëve të Gjimnazit “Goce Dellçev”. Në këtë takim, Kryetarin e Komunës e njoftuan për bashkëpunimin e ndërsjellë si shkolla të binjakëzuara dhe planet e përbashkëta në të ardhmen.

Për ndryshe, në SHMK Gjimnazi “Goce Dellçev”, që nga viti 2000 zbatohet mësimi bilingual në gjuhën frenge. Gjatë këtyre ditëve, mysafirë të nxënësve të gjimnazit janë kolegët e tyre të shkollës së mesme të qytetit Dulen – Francë. Deri më 16 prill mysafirët do të kenë mundësi t’i vizitojnë simbolet më të rëndësishme kulturore – historike. Kurse, në pjesën edukative do të njoftohen me folklorin përmes këngëve dhe valleve tona dhe do t’i vizitojnë disa qytete të Maqedonisë.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст