Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Nxënës të shkollave të mesme vizitojnë Komunën e Kumanovës

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Nxënës të shkollës së mesme, anëtarë të Klubit “Mësojmë drejtësinë” pranë Forimit Arsimor Rinor, sot në Komunën e Kumanovës u takuan me Kryetarin e kësaj komune, Maksim Dimitrievski.

Nga Forumi Arsimor Rinor theksuan se është me rëndësi esenciale që të funksionojë aktivizmi qytetar te të rinjtë dhe të zhvillohet sensi i aksionizmit për ndryshime pozitive në bashkësinë lokale, dhe se i njëjti mund të arrihet përmes njohjes me punën dhe kompetencat e organeve të njësisë së vetëqeverisjes lokale, ku nxënësit do të kenë rastin të njihem me ata të cilët i përfaqësojnë. Kryetari Dimitrievski përmes bisedës i inkurajoi të rinjtë që çdo herë të kenë vizion për sukses dhe qëllime të definuara qartë për zhvillim personal dhe profesional.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст