Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Одбележан патронен празник на ООУ “Вера Которка” – с.Клечовце

Делегации составени од претставници на Општина Куманово и членови на Советот на Oпштината, присуствуваа на свеченото одбележување на патрониот празник на ООУ Вера Которка – во с.Клечовце. Во знак на почит, положија цвеќе пред споменикот на  народниот херој од НОБ, Вера Которка. Учениците заедно со своите наставници, настапија со пригодна културно – уметничка програма, која се состоеше од музички точки, рецитал, драмски содржини и изложба на ликовни творби.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст