Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Po vendoset rrjeti distributiv i gazit në qytet

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Sot ka përfunduar lidhja e rrjetit distributiv të gazit në një nga objektet më të mëdhej të banimit në qytet, në afërsi të Pishinës së Qytetit. Nga NP “Kumanova – gaz” u apelojnë qytetarëve të interesuar që gjenden afër këtij objekti, të vijnë në NP “Kumanova – gaz” dhe t’i marrin informatat e nevojshme për kyçje. Përndryshe, deri tani janë vënë rredh 15 km rrjet distributit të gazit, në pjesën qëndrore të qytetit edhe atë në pjesë të rrugëve: “Revolucioni i Tetorit” dhe “III MUB”, rr. BB Gucman”, “Maqedonia e Egjeut”, “Igo Triçkoviq”, “Kirili dhe Metodi”, “Lupço Arsov”, “Sreqko Puzhalka”, “Profesor Mijallkoviq”, “Treska”, “Vëllazërim Bashkimi”, “Pionerska”, “Komuna e Parisit”, “Dimitar Vllahov”, “19 Nëntori”, “Pitu Guli”, “Pere Toshev”, “Karl Marks”, “Vlladimir Nadzor” dhe “Vardarska”. Çmimi i kyçjes është 800 euro. Pagesa mund të bëhet edhe me kiste mujore, ku komuna subvencionon për çdo kyçje nga 10.000 denarë.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст