Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Положено цвеќе пред споменикот на Јосип Броз Тито

Во знак на почит и благодарност, делегација од Советот на Општина Куманово, Здружение на армиски и полициски ветерани од активен и резервен состав – ЗАПВАРС, како и други граѓански здруженија и граѓани поддржувачи, положија цвеќе пред спомен обележјето на Јосип Броз Тито на градскиот плоштад.
25 Мај е историски датум, роденден на претседателот на СФРЈ, Јосип Броз и поранешен Ден на младоста.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст