Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Празнична посета на Општина Чепеларе во Република Бугарија

Делегација на Општина Куманово присуствуваше на свеченото одбележување на Денот на Општина Чепеларе.
24 Мај – Ден на словенските просветители Св. Кирил и Методиј е празничен датум на општината од соседна Бугарија, со којашто Општина Куманово има долгогодишна пријателска соработка.
Бројните делегации имаа можност да присуствуваат на низа активности и манифестации, културно – уметнички содржини и посета на образовни институции низ градот.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст