Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Прес конференција за избор на директор на ЈОУДГ ,,Ангел Шајче”

Денес градоначалникот Максим Димитриевски одржа прес конференција во врска со избор на директор на ЈОУ детска градинка ,,Ангел Шајче”. Видео од денешната прес конференција:

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст