Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Претставници од Општина Куманово присуствуваа на одбележување на ден на градот Беране

Делегација од Општина Куманово присуствуваше на свечената седница по повод денот на збратимената Општина Беране во Црна Гора.

Делегацијата беше примена од претседателот на Општината, Вуко Тодоровиќ, претседателот на Совет на Општината, Новица Обрадовиќ, во присуство на црногорскиот претседател Јаков Милатовиќ.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст