Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Прием на делегации од земјите учеснички на меѓународниот фолклорен фестивал “Куманово 2023”

Денеска во Занаетчиски дом – Куманово, беше одржан прием на претставници од културно – уметничките друштва кои учествуваат на четвртото издание на фолклорниот фестивал.
Претседателката на Советот на Општина Куманово, Ивана Ѓорѓиевска, им додели пригодни подароци на учесниците на тридневната манифестација, посакувајќи им пријатен претстој во нашиот град.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст