Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Riparohet sheshi i qytetit

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Po riparohet sheshi i qytetit. Me intensitet po punohet në ndërrimin e pllakave të dëmtuara, po zëvendësohen shtyllat dhe po riparohen shkallët. Paralelisht, sipas nevojës do të riparohen të dy sheshet, si dhe fontanat në qytet. Në këtë procedurë tenderuese është përfshirë edhe ndërrimi i pajisjeve urbane dhe sanimi i hekurav ekzistues.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст