Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Shkolla “Kristijan Karposh” me mysafirët e programit Erazmus + viziton Komunën e Kumanovës

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari i Komunës, Maksim Dimitrievski, u takua me përfaqësues të Shkollës Filore “Kristijan Karposh”, e cila gjatë këtyre ditëve është nikoqir i shkollave partnere të kyçura në projektin Erazmus + nga Anglia, Rumania, Polonia, Spanja, Italia dhe Turqia.

Me këtë projekt, nëxnësit, përskaj mundësisë që të mësojnë gjuhë të huaja për mes lëndëve që i kanë në shkollë, do t’i vizitojnë edhe vendet partnere, për t’u njoftuar me kulturën, traditën dhe arsimin e tyre.

 

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст