СООПШТЕНИЕ

СООПШТЕНИЕ


Ги известуваме сите жители на град Куманово дека на ден 10.09.2011 година (сабота), во подрачјето на град Куманово во раните утрински часови ќе се изврши авиотретирање против комарци во траење од 05 до 08 часот. Се известуваат пчеларите кои се наоѓаат на подрачјето на кое се врши авиотретирање против комарци да си превземат соодветни мерки за заштита на пчелите. Во случај да не се изврши авиотретирање против комарци поради лошо време, авиотретирањето се одложува за наредниот ден 11.09.2011 година (недела).


 

 

Доставено до:

– архива

– ДООЕЛ <БОНИЕ