Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Njoftim

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Me datë 26.07.2023, nga ora 08:30 deri në orën 11:00, në një pjesë të rrugës Bajram Shabani dhe rrugës Sllavisha Vajner do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë për shkak të riparimit të rrjetit të ujësjellësit dhe punimeve në rrjetin e ujësjellësit

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст