Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Takime në Komunën e Kumanovës me rastin e Ditës së Qytetit

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Në Komunën e Kumanovës, Kryetari i Komunës Maksim Dimitrievski dhe Kryetarja e Këshillit të Komunës Atina Murgashanska, me rastin e Ditës së Qytetit, në mënyrë solemne pritën Veteranët e LNÇ, kryetarët e mëhershëm të komunës, kryetarët e mëhershëm të Këshillit komunal, kryeshefin e SPB Kumanovë dhe përfaqësuesit e policisë, përfaqësuesit e ARM – së, oficerët e pensionuar policor dhe ushtarak dhe veteranët e luftës dhe NJZKZ – Kumanovë.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст