Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Të mërkurën (më 01.07.2020) do të mbahet mbledhja e 43 – të e Këshilllit të Komunës së Kumanovës

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

 

Të mërkurën (01.07.2020), me fillim prej orës 10:00, në sallën e madhe të ndërtesës së organizatave të mëhershme shoqëroro – politike, do të mbahet mbledhja e 43 – të e Këshillit të Komunës së Kumanovës

     Rend dite

  1. Raport për punën financiare të NP “Kumanova – Plan” për periudhën 01.01.2020 – 31.03.2020;
  2. Raport financiar për punën e NP “Tregu” – Kumanovë për periudhën Janar – Mars 2020;
  3. Propozim – Aktvendim për t’i dhënë pëlqim Vendimit të NP “Tregu” – Kumanovë për verifikim të sendeve të paluajtshme që duhet të jenë subjekt i tenderit për dhënie me qira;
  4. Raport për realizimin e Programit të manifestimeve kulturore në Komunën e Kumanovës gjatë vitit 2019;
  5. Propozim – Vendim për plotësim të Vendimit për përcaktim të shumës së taksave komunale;
  6. Propozim – Vendim për plotësim të Vendimit për rendin komunal në Komunën e Kumanovës;
  7. Propozim – Vendim për të dhënë pëlqim për alikim në thirrjen publike për përgatitje të dokumentacionit teknik nga Fondi i Dokumentacionit Teknik pranë UNDP, të shpallur dhe financuar nga ana e UNDP dhe Mbretëria e Suedisë;
  8. Propozim – Vendim për të dhënë pëlqim që sende të paluajtshme të Komunës së Kumanovës të jepen me qira përmes ankandit publik elektronik;
  9. Propozim – Vendim për t’ia dhënë në shërbim të përhesrshëm sendet e pa luajtshgme, pronë e Komunës së Kumanovës, NP “Pastrimi dhe gjelbërimi” – Kumanovë.

 

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст