Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Tribunë me rastin e Ditës Botërore të Romëve

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Me rastin e 8 Prillit – Ditës Botërore të romëve, në shtëpinë e Zejtarëve në Kumanovë, u mbajt tribunë ku ishte i pranishëm dhe mbajti fjalim Kryetari i Komunës, Maksim Dimitrievski.

 

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст