Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

U mbajt punëtoria për përgatitjen e Strategjisë për zhvillim ekonomik lokal

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Më 24 dhe 25 janar u mbajt seminari i parë dhe i dytë për përgatitjen e dokumentit strategjik – Strategjia për Zhvillimin Ekonomik Lokal e Komunës së Kumanovës për periudhën 2019-2024.

Përfaqësuesit nga Komuna e Kumanovës, Këshilli i Komunës, administrata publike dhe shtetërore, organizatat e shoqërisë civile dhe sektori i biznesit morën pjesë në procesin e krijimit të strategjisë.

Në periudhën e ardhshme është planifikuar të mbahen edhe disa seminare të tjera në të cilat ekipi i punës do të finalizojë strategjinë, dhe vetë procesi do të udhëhiqet dhe drejtohet nga një konsulent profesional.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст