Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

U shënua dita e rënies së pilotëve gjatë luftës anfifashiste

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Me rastin e 6 Prillit – Ditës së rënisë së pilotëve në luftë kundër fashizmit, në vitin 1941, sot në monumentin në Axhitepe të ngritur në nder të tyre, vunë kurora kulesh të freskëta kryetari i Komunës Maksim Dimitrievski, kryetari i Këshillit të Komunës së Kumanovës Atina Murgashanska, përfaqësues të Këshillit, Ambasadori i Republikës së Serbisë në Republikën Maqedonisë së Veriut Dushanka Divjak Tomiq, përfaqësues të ambasadës sllovene, delegacionet e ndërmarrjeve publike dhe institucioneve të Kumanovës dhe të shkollave fillore dhe të mesme në qytet.

Ngjarja u mbajt nën patronazhin e Kryetarit dhe Këshillit të Komunës së Kumanovës, organizuar nga Fondacioni për Kulturë dhe Sport Kumanovë.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст