Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

U shënua Shën Spiridoni – rojtari i këpuctarëve

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Komuna e Kumanovës dhe Shoqata e Këpuctarëve nga Kumanova, tradiconalisht, organizojnë manifestimin për shënim të Shën Spiridonit – rojtarit të këpuctarëve, që u mbajt në restorantin Gracija.

Kryetari Maksim Dimitrievski iu drejtua të pranishmëve, duke e theksuar rëndësinë e kësaj dege të industrisë për qytetin tonë, që krijon kuadro profesional dhe të trajnuar për qytetin tonë.

Manifestimi u përcoll me program të pasur kulturo – artistik.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст