Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

“Вистина или лудост”

Вечерва во Занаетчиски дом, се одржа промоција на книгата ,,Вистина или лудост” од Оливера Трајковска.Настанот е во знак на одбележување на светскиот ден на слепите лица.На промоцијата присуствуваше претседателката на совет Ивана Ѓорѓиевска.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст