Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Vizitë e Ambasadorit të Bosnjës dhe Hercegovinës

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Për së pari herë në vizitë në Komunën e Kumanovës ishte Ambasadori i Bosnjës dhe Hercegovinës. SH.T Dragan Jaqimoviq. Me Kryetarin e Komunës, Dimitrievski, biseduan për thellimin e marrëdhënive me qytetin e binjakëzuar Banja Llukë dhe Bijelinë në Bosnjë dhe Hercegovinë – Republika Sërpska.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст