Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Kryetarit Maksim Dimitrievski iu dhurua pllakatë nga shoqata “Aksionistët e Kumanovës”

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Me rastin e Ditës Botërore të Vullnetarëve, më 5 dhjetor, Shoqata “Aksionistët e Kumanovës”, kryetarit të Komunës Maksim Dimitrievski i dhuroi një pllakatë si përkrahës aktiv i punës vullnetare për vitin 2018. Delegacionin e përbënin veteranët e shoqatës “Aksionistët e Kumanovës” dhe pjesëmarrësit në trajnimin për animatorët e rinj në kuadër të projektit “Eko punëtori” të organizuara nga vetë shoqata. Përndryshe, Komuna e Kumanovës dhe Shoqata “Aksionistët e Kumanovës” kanë nënshkruar një memorandum bashkëpunimi, në bazë të të cilit sivjet janë realizuar disa aksione ekologjike.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст