Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

76 Vjetori i rënies së Kristijan Todorovski Karposh

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Sot, në Shtëpinë muze të Kristijan Todorovski Karposh, u shënua 76 Vjetori i vdekjes së komandantit legjendar të Kumanovës dhe heroit kombëtar Kristijan Todorovski Karposh.

Ngjarja është e organizuar tradicionalisht nga Bordi Komunal i Unionit të Luftëtarëve nga NOAVM 1941-1945 dhe qytetarët – trashëgimtarë të tyre nga Kumanova.

Kryetari i Komunës së Kumanovës Dimitrievski me përfaqësues të administratës komunale dhe kryetari i Këshillit me anëtarët e Këshillit të Komunës së Kumanovës vendosën lule të freskëta në bustin e heroit kombëtar Kristijan Todorovski Karposh.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст