Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Koncert i Grupit të Filip Stevanovskit

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Me rastin e  dhjetëvjetorit jubilar të Grupit të Filip Stevanovskit,  më 30.04.2018m e hënë) në sallën e Shtëpisë së Zejtarëve, me fillim prej orës 20.00 do të mbahet koncert i muzikës xhaz.

Ky është koncerti i parë i Turnesë Maqedonase të Filip Stevanovskit dh eështë projekt i Ministrisë së Kulturës, në lëmin e folklorit, veprimtarisë muzikore dhe muzikore- skenike, nën patronazhin e Kryetarit të Komunës, Këshillit komunal dhe Fondacionit për Kulturë dhe Sport të Komunës së Kumanovës.

Ajo që do të mund ta dëgjojë publiku kumanovar është afirmimi i muzikës etno xhez, me primasa të folklorit maqedonas dhe ritmit karakteristik maqedonas, si dhe ruajtja e traditës së muzikës tradicionale maqedonase dhe evergreen – it maqedonas.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст