Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ambasadorë vizitojnë Komunën e Kumanovës

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Komuna e Kumanovës priti një pjesë të korit diplomatik. Takimi kishte karakter miqësor, kurse në vizitë ishin ambasadorët e Malit të ZI, Kroacisë, Sllovenisë, Serbisë, Bashkimit Evropian dhe NATO – s.

Ky takim u përcoll me një ngjarje të organizuar nga shoqatat e qytetarëve që kujdesen për ruajtjen e traditës kumanovare, ku ambasadorët u njoftuan me traditat lokale.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст